18 mei 2024

Sharona Cadeau Blog

Sharona's Beste Cadeau Tips!

Kerstcadeau man, wat geef je hem dit jaar?

De Kerst is in aantocht en de stress neemt toe. Ten eerste heb je weinig tijd om te shoppen terwijl je ook nog eens te maken hebt met het feit dat je partner of een familielid een bijzondere smaak heeft. De antwoord op de vraag “wat zou je graag voor Kerst willen hebben?” is in de regel “Ik heb niks nodig.”. Dat schiet niet op natuurlijk. Daarom geven wij in onze blog “Kerstcadeau man, wat geef je hem dit jaar?” handige tips welke cadeautjes voor mannen geschikt zijn.

Mannen wachten net zo lang tot de gaten erin vallen

Je kent het vast wel. Mannen geven vrij weinig om ondergoed en sokken. Vaak moeten ze erop geattendeerd worden dat de gaten erin vallen en dan willen ze het overwegen om nieuwe onderbroeken of sokken te kopen. Maar hoe leuk is het als je hem met Kerst verrast met een aantal paar leuke sokken? Vooral de vrolijke en grappige sokken van Happy Socks vallen bij mannen altijd in de smaak.

Ideale Kerstcadeau man, een lekker geurtje!

Een man kun je altijd gelukkig maken met een lekker geurtje. Dat mag een heerlijke Eau de Toilette of een Eau de Parfum zijn, maar een heerlijke douchegel valt meestal ook wel in de smaak. Tijdens de feestdagen word je bestookt met een groot aantal aanbiedingen op luchtjes en verzorgingsproducten terwijl je ook nog eens een luxueuze giftset cadeau kunt doen! Want de meeste winkels hebben tijdens de feestdagen mooie giftsets in het assortiment.

Wereldbol bar voor de liefhebber van een drankje

Mannen die van een drankje houden kun je aangenaam verrassen met een mooie cadeau. De Globe Bar is een stijlvolle en luxueus wijnrek in de vorm van een wereldbol. Hi kan er zijn flessen drank en likeurtjes in kwijt, maar er is ook ruimte voor glazen. Het is niet alleen een mooi, maar ook nog eens een functioneel cadeau dat zeker gewaardeerd wordt.

Een elektrisch scheerapparaat, perfect Kerstcadeau man

Mannen zijn gek op elektronische apparaten. Ze worden al blij van een product als er een batterij in kan of er een stekker aan vastzit. Je kunt hem dan ook uitstekend verrassen met een goed elektrisch scheerapparaat. Mannen kopen in de regel niet zo snel een nieuw apparaat als het huidige scheerapparaat nog werkt, maar door de snelle ontwikkelingen van de technologie zal hij best wel eens gelukkig kunnen worden van een nieuw scheerapparaat. De Philips Shaver 1000 S1332/41 is ook nog eens een leuk en betaalbaar scheerapparaat dat een perfect Kerstcadeau man is.

Lederen portemonnee voor heren

Je kunt een man ook vreselijk blij maken met een nieuwe lederen portemonnee. De portemonnee wordt vaak net zo lang gebruikt tot de gaten erin vallen en het is eigenlijk beschamend om te zien dat de versleten beurs tevoorschijn wordt getoverd zodra er in de winkel moet worden afgerekend. Dus een gloednieuwe lederen heren portemonnee is zeker een kerstcadeau man dat niet alleen zeer geslaagd is, maar ook hoognodig is!

Ook voor de vrouw is er een ruime keuze aan speciale cadeau’s! Een valentijnscadeau voor haar kopen bij Bigsellers.nl is namelijk nog nooit zo leuk makkelijk geweest!